Winactie: Nieuwe Website

[WINACTIE GESLOTEN] Wij zijn trots op onze nieuwe website en daarom valt er iets te winnen!

Wij zijn trots op onze nieuwe website en daarom valt er iets te winnen!

Een nieuwe overzichtelijke site met ons productaanbod helder in beeld. Nieuw is de snelle zoekfunctie voor een adviseur in de buurt. Zo kun je nog makkelijker schakelen met De Groene Vlieg.

Via de nieuwspagina kun je onze updates vinden en houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze producten en die van HLB.

Wij zijn natuurlijk trots op onze site en dat willen we graag vieren, samen met onze bezoekers. Onder alle aanmelders voor de nieuwsbrief in de maand februari verloten we maar liefst 10 kennisvouchers ter waarde van €75,- te besteden bij HLB of De Groene Vlieg.

Ook kans maken? Meld je dan vandaag nog aan en wie weet ben jij één van de winnaars.

Aanmelden kan hier

 

* Let op, één aanmelding per persoon. Deze actie loopt tot en met zondag 20 maart. De winnaars worden persoonlijk door ons op de hoogte gesteld, vanaf week 12. De waardebon betreft een tegoed bon van €75,- te besteden bij producten en diensten van De Groene Vlieg of HLB. Deze is niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.  Je gegevens waarmee je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, zullen ook worden gebruikt om contact op te nemen als je een van de prijswinnaars bent. Deelname betekent dus automatisch dat je akkoord bent dat we deze gegevens daarvoor gebruiken. Lees onze privacy policy voor meer informatie.