Teamdag 18 november

Vrijdag 18 november hebben wij een mooie aftrap gemaakt voor het nieuwe seizoen van de uienvlieg beheersing en wortelvlieg monitoring! Alle collega’s die onderdeel uitmaken van het SIT-proces (Steriele Insecten Techniek) en het wortelvliegproces waren uitgenodigd voor een Teamdag in Dronten.

Collega’s vanuit heel Nederland waren aanwezig. Op onze vestiging in Nieuwe-Tonge verrichten wij ons kweekwerk. Onze collega’s die bezig zijn met de opkweek van poppen en vliegen kwamen naar Dronten. Ook onze veldmedewerkers, die zorgen voor een zorgvuldige uitvoering van het uitstrooien van de vliegen op de uienpercelen van onze klanten en nog veel meer, waren aanwezig. In Dronten bevindt zich ons diagnose laboratorium. Vanuit deze vestiging waren de adviseurs, onderzoekers en logistieke afdeling aanwezig die de klanten in hun behoeften voorzien.

Iedereen heeft een deel van het proces ervaren vanuit zijn of haar functie. Deze dag hebben wij samen gekeken naar het gehele grondmonster proces. Zo hebben alle collega’s zelf door een microscoop gekeken: ligt er wel of geen aardappelcyst onder de microscoop? Door alle collega’s te betrekken bij het gehele proces, gaan wij ervan uit dat wij de klanten nog beter in hun behoeften kunnen voorzien. Niet enkel een veilige en duurzame uienteelt, maar ook een goed advies op basis van analyses.

Natuurlijk was er ook ruimte voor ontspanning en kennis delen met elkaar. Deze mooie en gezellige dag werd natuurlijk afgesloten met een hapje en een drankje!