Werken bij

Groei met ons mee! We zijn bij De Groene Vlieg en onze zusterbedrijven altijd op zoek naar de beste mensen die ons helpen onze doelstellingen te realiseren.

Vacatures

Over De Groene Vlieg
Al bijna 45  jaar onderzoekt, signaleert, monitort en kweekt De Groene Vlieg (steriele) insecten. Ons huidige team bestaat uit een mix van wetenschappers, praktijkonderzoekers, teeltbegeleiders en adviseurs, proefvelddienst en laboratoriummedewerkers. Dit staat garant voor een intensieve uitwisseling van kennis, wetenschap staat bij ons dus bijna letterlijk met beide benen in de praktijk.

Wij zoeken jou!
Sta jij met beide benen in de landbouw, steek je graag je handen uit de mouwen en ben je een echte samenwerker dan pas jij bij ons bedrijf. Klik op de bovenstaande button om onze actuele vacatures te bekijken. Als er voor jou op dit moment geen (passende) vacature is, kan je een open sollicitatie sturen naar personeel@hlbbv.nl.

Kandidaten worden van harte uitgenodigd om te solliciteren, acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen we echter niet op prijs.